Erzsébet híd fesztivál

Észak- és dél-komáromi előadók, együttesek és művészeti csoportok JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK a 2017. augusztus 25-26-án megrendezésre kerülő Erzsébet híd fesztiválra!

A magyar kultúra népszerűsítése, a határon átnyúló kapcsolatok és a „Komárom egy város” érzésének, illetve az egy nemzethez való tartozásnak az erősítése, továbbá a korosztályok és művészeti ágak sokszínűségének bemutatása céljából az Endresz Csoport Egyesület (Dél-Komárom) együttműködve az Egy Jobb Komáromért Polgári Társulással (Észak-Komárom), a Tolma Baranta Egyesülettel (Dél-Komárom) Komáromi Szakállasok Közhasznú Egyesülettel (Dél-Komárom) 2017. augusztus 25-26. (péntek-szombat) Erzsébet híd Fesztivál címmel megrendezi Észak-Komárom és Dél-Komárom kulturális seregszemléjét.

Várjuk művészeti iskolák és hagyományőrző előadók, csoportok, komoly- és könnyűzenei előadók és együttesek, modern-, klasszikus- és  néptánc együttesek, előadók, színjátszó körök, színházak, kórusok, énekkarok, énekesek, versmondók, előadóművészek jelentkezését, akik 15-30 perces színvonalas színpadi műsoraikkal színesítenék az egész napos fesztivált.

 Jelentkezési határidő: 2017. június 1.  

 Jelentkezni az info@endreszcsoport.hu e-mail címen lehet, melyben az alábbi adatokat kérjük: név, csoportnál, egyesületnél a képviselő neve; e-mail cím; telefonszám; az előadás műfaja; az előadás címe; az előadás tervezett időtartama.

A fesztiválra kizárólag Észak- és Dél-Komárom előadóit, fellépőit várjuk! A fellépési sorrend kialakításának jogát a rendezők fenntartják maguknak! A fesztiválra 15, 30 perces produkciókat várunk, kivételes esetekben, vagy a szervezők felkérésére lehet ettől eltérni. A rendezvényről az információk folyamatosan kerülnek fel az Endresz Csoport facebook oldalára!

A rendezvény védnöke: Stubendek László Észak-Komárom polgármestere és dr. Molnár Attila Dél-Komárom polgármestere  Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/html/tvkomarno.sk/public_html/index.php on line 319