Reményteljes komáromi úszópalánta

Bartalos Anna, a komáromi Munka utcai alapiskola másodikos, 8 éves tanulója úszásban  korosztályában már olyan eredményekkel dicsekedhet el, melyek valóban figyelemre méltóak.

Édesapja döntése volt, hogy nem a mi KomKo vagy Delta úszóklubunkra bízza gyermekeit, Anna és Gábor úszás oktatását, hanem a Dél-Komáromi KUKSE klubban edzenek és versenyeznek. Anna már az előző évben, a hét évesek korosztályában is figyelemre méltó eredményekkel bizonyította tehetségét. A sokkal színvonalasabb magyarországi mezőnyben, az országos bajnokságban pillangó és gyorsúszásban az első, mell és hátúszásban a harmadik helyen végzett. Az előző két úszásnemben vezeti az országos ranglistát, a másik kettőben is obogós helyen állt.

A nemrégiben lezajlott budapesti BVSC kupán, ahol Magyarország klubjainak legjobb korosztályos utánpótlás versenyzői vettek részt Bartalos Anna 50 és 100 méteres mellúszásban, valamint az 50 és 100 méteres gyorsúszásban aranyérmet nyert, az 50 méteres pillangó, és a 100 méteres hátúszásban ezüstérmes lett.  A korcsoportos értékelésben a legeredményesebb úszónak kijáró díjat is átvehette. Az 50 méteres gyorsúszásban korosztályos új országos csúcsot állított fel, amit külön díjjal jutalmaztak.

A dél-komáromi klubban edz és versenyez Anna bátyja, a két évvel idősebb Gábor is, aki szintén szép eredményeket ér el, 50 és 400 méteres gyorson és 100 méteres mellúszásban már tejesítette a szintidőket az országos bajnokságon való részvételhez.

A papa, Bartalos Gábor éveken át a komáromi vizipóló csapatnak volt stabil játékosa . A víz így érthetően nem véletlenül vált természetes közegévé a Bartalos családnak. A dél-komáromi úszóklubban kifejtett edzői munkával, és a körülményekkel megvannak élégedve. A jó családi háttér is biztosítéka annak, hogy a két  két úszópalánta reményteljesen fejlődik, így még bizonyára sokat fogunk hallani róluk.

Keresztényi GáborWarning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/html/tvkomarno.sk/public_html/index.php on line 319