Szép sikerek az idei Shinkyokushin Európa bajnokságon

A felnőtt és junior shinkyokushin karate Európa-bajnokságot az idén Lengyelországban rendezték  Wroclaw városában. A Seishin Karate Club csapata már időben útnak indult, hogy kipihent legyen a verseny napjára. A mérlegelés is zökkenőmentesen zajlott, így maradt idő városnézésre, és egy jó ebéd elfogyasztására is, de csak mértékkel, hogy a versenyzők beleférjenek súlycsoportjukba.

Az Európa-bajnokságon 28 ország legjobbjai mérték össze tudásukat. A junior korosztályban Cserepes Zoltán remek versenyzéssel jutott el a döntőig, ahol viszont csak a második lett, de így is szép eredmény született, hisz megszerezte a klub hatodik Európa bajnoki helyezését. Markovics Ádám és Jakab Adrienn hősiesen küzdöttek, de a dobogóra nem állhattak fel, viszont mindketen a legjobb nyolc versenyző közt végeztek. Hupian Kristína első mérkőzését megnyerte, a másodikban viszont alulmaradt ellenfelével szemben, így a legjob nyolc versenyző közt végzett.

A bajnokságon minden versenyzőnk kiválóan helytállt. Igaz, nem sikerült mindenkinek a dobogóra állnia, viszont nagy dolog már magában az a tény, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra. Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen módon, anyagilag, lelkiekben, szurkolásával segítette a versenyzők felkészülését és szereplését. Külön köszönet a klubtársaknak!

Markovics János, a Szlovák Shinkyokushin Karate Szervezet elnökeWarning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/html/tvkomarno.sk/public_html/index.php on line 319