Több lehetőség segíti a gördülékeny hivatali ügyintézést

Városunkban folyamatos az ingatlanadóról és a szemétilletékről szóló értesítések kézbesítése. Az idén ez pár héttel később indult, továbbra is két nyelven, bizonyos esetekben részletfizetési lehetőséget is biztosítva. Sokan választják a személyes befizetést, ami miatt a Komáromi Városi Hivatal pénztárában időnként sor alakul ki, amelyet tovább nehezíthet a nyári időszak szabadságolási időszaka. A rugalmas ügyintézés érdekében tehát érdemes néhány lehetőséget megfontolni.

  • Az értesítőkön érdemes ellenőrizni az érvényesség határidejét, és ehhez igazíthatjuk a befizetést.

  • A sorbanállás a reggeli órákra jellemző, így lehetőség szerint érdemes később ellátogatni a pénztárhozi.

  • Lehetőség szerint inkább válasszuk a kényelmesebb banki átutalást, az ehhez szükséges összes információ az értesítőn megtalálható.

  • Személyes befizetéskor a városi hivatal alkalmazottai tájékoztatás nyújtanak az esetleges elmaradásokról is, így a későbbi kellemetlenségeket előzhetjük meg.

  • A pénzárban adott a lehetőség a bankártyás fizetésre is, amennyiben ezt időben jelzik.

  • A Klapka téren található, akadálymentesített központi ügyfélfogadó iroda már két éve működik, ahol egyszerre több ügyet is kényelmesen intézhetünk és a dokumentumok hitelesítésére is van lehetőség. Az évek során tovább bővültek az elektronikus ügyintézés nyújtotta lehetőségek is. Az új informatikai rendszerre való átállás egy hosszabb folyamat, melynek célja a részletesebb és rugalmasabb adatkezelés. Ez polgárok számára is nagy részben elérhetővé válik. A város weboldalán – www.tvkomarno.sk – jelentősen bővült a közzétett adatok mennyisége, így számítógépünk, okostelefonunk segítségével gyorsan és kényelmesen érhetjük el a számunkra fontos információkat.

Komáromi Városi HivatalWarning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/html/tvkomarno.sk/public_html/index.php on line 319